Hurá na skialpy

Tak to vypadalo, že se konečně dostanu na skialpy. V pátek večer jsem si všechny věci poctivě nabalil do auta, budík nastavil na pátou a těšil se na lyžovačku se Špekem. Místo toho mě v noci navštívila paní chřipka a skialpy mi zatrhla. Naštvanej jsem byl pěkně, jen co je pravda. Celý den mě hrozně bolelo břicho a neustále jsem zkoušel fígle z Londonova Tuláka po hvězdách. Aby nebylo všemu trápení konec, tak jsem se v noci na neděli projel sanitkou a do úterka jsem živořil na infekčním v Bohunicích. Tomu říkám akční víkend. Díky moc všem co na mně mysleli a pomáhali mi. Když mě pak pustili a seděl jsem při čekání na odvoz na zídce pod sluncem rozpálenýma borovicema, zase mi jednou došlo, jak je na světě krásně, stačí když je člověk zdravý.

Komentáře

  • Tom Vidlak 2014/03/17
    Ale copak?strevni chripecka? No hlavne ze ses dal brzo dokupy. Ta prvni fotka laka k tomu nastartovat kridlo a poslat to dolu primo do toho zeleneho udoli :-)
    • Michal N. 2014/03/17
      Dneska už jsem v práci na kole, takže pohoda. Tu první fotku mi poslal druhý den Špek. Ach jo, tento rok jsem stál na skialpech akorát na té tvé akci pod Vozkou a ta o lyžování moc nebyla.
  • arny 2014/03/17
    já na infekčním ležel dva měsíce a když mne pak pustili, to byla nádhera! sice jsem potom měl problémy na jeden zátah obejít Svoboďák, ale ten pocit volnosti... JJ, na světě může být krásně! :) Tak ať je ti zase hej!
    • Michal N. 2014/03/18
      Uff, dva měsíce, a já tady mrmlám kvůli pár dní.