O krok dál

Dneškem počínaje bude můj modrej web vypadat jinak. Rozhodl jsem se přestat dále pracovat na svém webovém redakčním systému, který mě stál pěkných pár let přemýšlení, programování, učení se a starostí. Samozřejmě je člověku líto, když má zahodit tolik práce (zdrojový kód poslední verze měl asi sedmdesát tisíc řádků).  Ale doba pokročila  a to co jsem si od svého systému na začátku sliboval už dnes existuje. Jediným rozumným krokem dál byl přechod na něco pěkně udělaného a dobře fungujícího - a tím je WordPress.  Tak chvilku strpení než dám do pořádku texty, odkazy, galerie a videa.  A to je pro dnešek vše.

Komentáře

  • Tom 2012/01/25
    Už se těším až to taky převedu
  • arny 2012/01/25
    já tvý stránky průběžně sledoval... a přemýšlel jsem i nad svýma... že tam nedávám nový věci, protože je to pro mne složitý (v provnání s facebookem...) asi u něj ale zůstanu, protože blogy co znám mi zase nevyhovují graficky ;) Každopádně na tvý stránky chodit budu. bájo
    • blue 2012/01/27
      Vše je hlavně o tom, kolik času ze svého volna je člověk ochoten věnovat pro život tak nepotřebné věci jako je web nebo blog. Sám jsem na sebe často naštvaný kolik času tomuto web věnuji. Ne že by mě to nebavilo, ale raději pobíhám po venku nebo se mořím dobrem.
  • káma 2012/01/26
    já jsem taky pravidelný a nadšený čtenář a nadále jím zůstanu a jsem zvědavá, jak to bude vypadat!