První rok spolu

Před rokem jsme si s Markét slíbili, že rok společného života pod jedním jménem pojedeme oslavit k naší svatební kapličce. Z oslavy na Blatinách jsme si pro tuto příležitost schovali malou část dárku od kámošů - jeden bílý létající lampión. Kvůli zdravotním komplikacím jsme ale nakonec o výročním víkendu místo kapliček sháněli odvoz do nemocnice. Když jsme v sobotu pozorovali z okna duhu, říkali jsme si, že na nás někdo myslí a projevuje nám svoji přízeň alespoň takhle.

Ke kapličce jsme se ale stejně vydali. Kdepak, to my se jen tak lehce nevzdáváme. Včera, těsně po setmění, jsme se jako spiklenci přikradli na kopeček nad Starou Líšní a bylo tam krásně. Zřejmě jsme vyrušili nějakého srnce, protože neutekl moc daleko a výhružně na nás štěkal.

Nafoukli a zapálili jsme lampión a vypustili jsme ho i s našimi nadějemi do světa. Úspěšně se vyhnul kapli i stromům a díky větru se vydal velmi rychle směrem ke Slatině. Cestou domů jsme pak kombinovali jestli by při požáru nebo leteckém neštěstí byli schopni z přání, která jsme na lampión napsali, vystopovat žháře (kdyby něco, tenhle článek z webíku ihned stáhnu).

M&M